De Beste Kledingstomers

Ongebruikelijke toepassingen voor kledingstomers

Geplaatst door 16-12-2021 16:00 door Rianne Wesselink

Kledingstomers zijn een geweldig hulpmiddel om je garderobe strak en kreukvrij te houden. Kledingstomers hebben echter zoveel veelzijdige toepassingen buiten kleding waar velen niet aan denken. Een kledingstomer kan een zeer nuttig en effectief hulpmiddel zijn in en om het huis.

  1. Vernieuw gordijn- en meubelstoffen: Gordijnen kunnen stof en vuil aantrekken, en zelfs bekleding kan er na verloop van tijd een beetje moe uitzien. Een kledingstomer is een geweldig hulpmiddel om de stoffen snel op te frissen en ze er bijna als nieuw uit te laten zien.

  2. Zittingen en kussens ontsmetten: Het stomen van kussens, stoelen en meubels verfrist en ontsmet ze. De stoom doodt allergenen, huisstofmijt en elimineert geurtjes.

  3. Creëer een spa-ervaring in je badkamer: Kledingstomers kunnen zelfs gebruikt worden om een spa-omgeving in je badkamer te creëren terwijl je doucht. Het toevoegen van een paar druppels essentiële oliën kan helpen om een spa-achtige sfeer te creëren.

  4. Maak je matras schoon: Bedwantsen worden een steeds groter probleem en als je je er zorgen over maakt, kun je je matras misschien stomen. De hoge hitte zal alle beestjes of larven doden die zich in je matras verstoppen.

  5. Maak vloeren en meubels schoon: Een stoomapparaat kan ook gebruikt worden om je hardhouten vloeren, tegels of meubels een diepe schoonmaakbeurt te geven zonder dat er agressieve chemicaliën aan te pas komen. Stoom kan doordringen tot in alle kleine spleten, waardoor het een effectief schoonmaakmiddel is.

  6. Vernieuw niet-wasbare materialen: Als je materialen hebt zoals opgezette dieren of kussens die niet in de machine gewassen kunnen worden, kan een kledingstomer gebruikt worden om ze op te frissen. De stoom zal eventuele ziektekiemen en geurtjes in de stoffen doden.

Als je eenmaal de verschillende mogelijkheden gaat verkennen, zul je de vele toepassingen van een kledingstomer begrijpen. Kledingstomers zijn een handig hulpmiddel om te bezitten, en ze kunnen de dagelijkse schoonmaak gemakkelijker en efficiënter maken.