De Beste Kledingstomers
Professioneel strijken met een kledingstomer

Professioneel strijken met een kledingstomer

Geplaatst door 20-06-2022 14:00 door Ferry Muts

Als je er op je best uit wilt zien, is de juiste verzorging en presentatie van je kleding essentieel. Door kleding te laten kreuken kunnen zelfs de duurste kledingstukken er onprofessioneel en glansloos uitzien.

Persen en strijken van kleding is een prima manier om een verzorgd uiterlijk te creëren, maar vaak verhinderen ingewikkelde stoffen en versieringen een perfect resultaat. Het kan uren duren om veel stoffen te persen, waardoor kreuken op de verkeerde plaatsen ontstaan of, erger nog, de stof van delicate kledingstukken verschroeit.

Hier komt een kledingstomer van pas. Een stomer is een apparaat dat stoom gebruikt om kreukels uit kleding en stof te verwijderen. Afhankelijk van de grootte en de kwaliteit van de stomer kun je bijna elke soort stof stomen met professionele resultaten.

In tegenstelling tot het gebruik van een strijkijzer vereist een kledingstomer vrijwel geen inspanning of vaardigheid. Kleding zal niet verschroeien of misvormd raken als de stomer correct wordt gebruikt. Hij is gemakkelijk te vervoeren en mee te nemen op zakenreizen en vakanties, zodat je kleding er overal perfect uitziet.

Het gebruik van een stomer heeft ook voordelen voor de gezondheid, omdat je geen kreukverwijderaars, stijfsel of andere stoffenchemicaliën hoeft te gebruiken. Steamers worden ook geleverd met allerlei handige accessoires, zoals telescopische stokken die tot een indrukwekkende drie meter ver kunnen reiken, en bevestigingsklemmen waarmee je stoffen op hun plaats kunt houden.

Dus als je er op je best wilt uitzien bij formele evenementen of er zeker van wilt zijn dat je zakelijke kleding er scherp uitziet, investeer dan vandaag nog in een kledingstomer, en je hoeft je nooit meer zorgen te maken over gekreukte kleren.